Servicii

Societatea SC CONFECTII INDUSTRIALE SRL cu sediul social in municipiul Urziceni din judetul Ialomita, este o companie infiintata in 2007 avand ca obiect principal de activitate constructiile civile si industriale.
Avand o experienta de peste 8 ani, firma noastra ofera o gama variata de servicii in domeniul constructiilor civile si industriale, servicii care se ridica la cel mai inalt nivel de calitate.
construct-900x560
 

SERVICII CONSTRUCTII

SC CONFECTII INDUSTRIALE SRL are experienta in realizarea de servicii de antreprenoriat general in domeniul constructiilor civile si industriale.

Profesionisti deja in domeniul constructiilor civile, SC CONFECTII INDUSTRIALE SRL a realizat de asemenea proiecte de tip industrial, oferind solutii constructive pentru hale industriale, depozite sau spatii de productie.

SERVICII EXPOZITII

Beneficiind de o serioasa experienta in domeniu, societatea noastra presteaza activitati de logistica si de instalare generala pentru cele mai importante expozitii, saloane si evenimente culturale si sportive care se desfasoara in Europa.

Pornind de la constructia tribunelor, scenelor, corturilor si terminand cu asezarea mobilierului in standurile expozitionale, SC CONFECTII INDUSTRIALE SRL asigura intreaga gama de servicii cerute in montarea si demontarea unui eveniment.

In prezent exista colaborari cu grupuri mari de firme din Franta si Belgia, companii importante din domeniul organizării de evenimente. SC CONFECTII INDUSTRIALE SRL intervine ca si colaborator subcontractat , participand deja la instalarea unor evenimente ca si Campionatul Mondial de fotbal – Rio de Janeiro, Brazilia (2014), Conferinta NATO – Baku, Azerbaijan 2015, Festivalul Internațional de Film de la Cannes (2010-2011) etc.

RESURSE TEHNICE SI TEHNOLOGICE

  • Societatea CONFECTII INDUSTRIALE SRL este certificata in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si dispune de personal tehnic calificat si de logistica adecvata desfasurarii activitatii.
  • Resursele noastre tehnologice sunt adecvate incat sa asigure un management bun al calitatii atat pe partea de constructii cat si pe cea de productie. Dispunem de personal atestat de catre MLPTL din categoria responsabili tehnici cu executia.
  • Flexibilitatea, profesionalismul, rigurozitatea si promptitudinea specialistilor nostri, orientarea spre nevoile clientilor, permanenta comunicare, abordarea calitativa, respectarea standardelor de calitate si a normelor de siguranta, pozitioneaza CONFECTII INDUSTRIALE in topul companiilor de constructii industriale din Romania si din Europa.
  • Experienta acumulata de-a lungul timpului prin ducerea la bun sfarsit a multitudinii proiectelor de constructii in care am fost angrenati ne recomanda ca un partener de incredere pentru viitorii nostri colaboratori.

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmail